geile neukers

Lees verder, wie doet dat niet? Ad spreekt zomaar een leuk, blond meisje aan dat in de etalage van een klein winkeltje staat te kijken. Dan opeens als bij een spontane genezing gaan beide ogen van Don wagenwijd open; hij ziet een jong verpleegstertje! Ben je gek op oude neukende mannen en vrouwen dan mag je dit echt niet missen! Verboden films van harige kutten, mijn website vol films van ex vriendinnen met een harige kut! Wat we niet gewend waren van de originele Don en Ad zien we vanaf heden wel bij hun zonen, namelijk dat zij de tieners zelf neuken voor geld, en dat niet laten doen door anderen. Maar Haarlem vergrijst, er zijn geen tieners meer te vinden. Lees verder, als je trek hebt in een malse biefstuk, dan ga je naar de keurslager.

Don maakt meteen maar zijn eerste grap, hij vraagt: En waar kom jij vandaan? Ze krijgt van een van de heren een flap van 20 euro tussen haar stringetje gestopt met de woorden: Zo, 20 euro, eerlijk verdiend! Daarom stelt Don voor: Je mag ook 50 euro verdienen, maar dan moet je wel nu even mijn piemel pijpen! De meisjes die Don en Ad van de straat plukken zijn zoals gezegd echte amateurs en niks is in scene gezet. Hoor haar klaarkomen op een mega grote dildo. Ad vertelt waarom: Don heeft weer lopen snuiven, maar heeft de coke niet in zijn neus gestopt maar in zijn oog. Wij hebben hun grappen en geplaag proberen te vangen in al onze teksten.

Het antwoord diende zich snel aan: op de manege. Leo kermt als Alicia haar dikke pik diep in zijn kont stoot en hij geniet van haar prachtige lijf. Illegaal vuurwerk uit Belgi van Chinese makelaardij. Keiharde videos met meiden die onder dwang sex moeten hebben met mannen. Don sexjobs chelsey en Ad zijn voor Tieners voor geld aan het filmen in Haarlem.